Catechesewerking Rupelkerk Sint-Franciscus

Rupelkerk Sint-Franciscus

Aan de ouders van de leerlingen van het tweede leerjaar,

Betreft: voorbereiding Eerste Communie 2022

Mogelijk bent u de trotse ouder van een zoon of een dochter die in 2021 zijn/haar Eerste Communie wil doen. Lees dan zeker verder.

In overleg en rekening houdend met de mogelijkheden van onze priester, hebben we volgende data gereserveerd:

zaterdag 09 oktober 2021 en zaterdag 16 oktober 2021

De kerk en het uur waarop vieringen zullen doorgaan, worden in september 2021 bepaald. Dit zal gebeuren in functie van de gevormde groepen volgens de nieuwe aanpak die we bespraken tijdens de oudercontactavonden. U als ouder heeft dus de mogelijkheid vrij te kiezen uit één van deze beide data.
Deze nieuwe aanpak is gevormd op basis van een bevraging die we bij jonge ouders hebben georganiseerd.  voor het resultaat en info over de werking 2021.

We willen jullie dan ook graag ontmoeten op één van onze bijeenkomsten. Wil je meer vernemen of op één of andere manier meewerken om van die bijeenkomsten een warm en vreugdevol moment te maken, aarzel niet ons te contacteren.
Alleen met jullie medewerking lukt het!

Bijkomende info kan u ontvangen via het Rupelkerksecretariaat - Email: secretariaat@rupelkerk.be of gsm: 0474 01 98 05

Om u verder op de hoogte te kunnen houden, is het belangrijk uw kind in te schrijven waarbij u vrij kan kiezen voor één van beide data.
Inschrijven kan best via de website (klik) tot 25 maart 2021.
De samenstelling van de groepen wordt in overleg met de ouders in de loop van het voorbereidingstraject bepaald.
De kerk waar de viering doorgaat en het uur zullen afhangen van het aantal ingeschreven kinderen en de situatie in functie van Covid-19.

Eerste communiecatechese Rupelkerk Sint-Franciscus

Els Schiltz