Klik hier voor zondagsvieringen en contact met ons bisdom

Beste Mensen,

Uit respect voor onze zorgende medemens in ziekenhuizen en uit solidariteit met alle zelfstandigen, organisaties en bedrijven die hun activiteiten moeten stilleggen, gaan er, tot nader order, geen vieringen door in onze kerken. Klik voor de link naar een viering via een digitaal kanaal op de bewegende banner hierboven en raadpleeg regelmatig onze nieuwsbrief (klik op "NIEUWS" hieronder) en Klik hier indien u onze Nieuwsbrief per e-mail wenst te ontvangen.

Voor alle bezinningen tijdens de Veertigdagentijd en Pasen, klik hier

Centraal secretariaat: Wilgenstraat 9 2850 Boom (naast de zondagskerk) Openingsuren: Enkel op afspraak GSM: 0474 01 98 05 Email: secretariaat@rupelkerk.be Zondagskerk: H. Hartkerk Antwerpsestraat 360 - 2850 Boom (tussen Eiken- en Wilgenstraat)

doc.: Tekst: home-2021-05-15
Tekst aanpassen (verantw.)    Thuispagina