Doopsel

Kinderen dopen is hen bij God brengen zodat zij in zijn liefde kunnen leven.
In gevolge de Corona-crisis werden de aangevraagde dopen vanaf maart t.e.m. juli 2020 geannuleerd. Sinds de nieuwe opstart heeft het Rupelkerkteam in overleg met de plaatselijke verantwoordelijken van de kerkfabriek en de parochie, het gebruik van de kerken geëvalueerd in teken van de Corona-richtlijnen. Ondertussen heeft het secretariaat van de Rupelkerk met alle ouders die een doop hadden aangevraagd contact gehad en hen de mogelijkheid geboden om als eersten een nieuwe datum uit het mogelijke aanbod van doopmomenten te kiezen. Indien u voor 2020 reeds een doopaanvraag had ingediend maar u kon bij onze contactname geen nieuwe datum kiezen? Geen probleem: meldt uw nieuwe keuze aan secretariaat@rupelkerk.be, zij zullen met plezier uw huidige aanvraag aanpassen. Gelieve in die situatie dus NIET opnieuw in te schrijven. de doopdatum in de doopkalender en vul uw doopaanvraag in. het aanvraagformulier als het invulformulier niet kan. de Privacy Verklaring van de Rupelkerk St.-Franciscus.
Doopkerkmax. aantal aanwezigen
O.L.Vrouw 25
St.-Pieter(kapel) 35
H.M.-Magdalena (hoogzaal)/(kerk) 20/50